Aangenaam!

Superfijn dat je in mijn winkel bent terechtgekomen en de tijd neemt om eens rond te kijken. Laat ik dan ook even de tijd nemen om mezelf voor te stellen..

Bij het zien van mijn assortiment vraag je je misschien wel af vanwaar die liefde voor gepersonaliseerde babyartikelen?

Wel, die liefde begon stilletjes te groeien/bloeien in juni 2019 samen met mijn prachtige zoon, mijn kleine George. Wanneer mijn leven even stilstond en liefde plots zoveel meer definitie kreeg.

Elke moeder wil het beste voor haar kindje. De mooiste kinderwagen, de hipste kleertjes en het leukste speelgoed. We willen ons dan natuurlijk kunnen onderscheiden van de anderen, want ja, ons kindje is net dat tikkeltje specialer..

En wat is er nu specialer dan gepersonaliseerde babyspullen? Zo een zachte knuffelbeer die overal mee naartoe gaat en nooit gewassen mag worden, een logeerkoffertje dat keer na keer een lach op je kindje zijn gezicht zal toveren want “hoera, hij mag bij oma en opa!”. Poppemieken heeft zoveel te bieden..

Mijn missie? Ik ga voor jullie op zoek naar de leukste items met een hoog cuteness-gehalte, steeds hand in hand met kwaliteit! Deze items zijn soms klassiek, soms de nieuwe trends volgend en af en toe misschien toch een beetje gedurfd. Zoiezo zijn het items waar ik steeds achter sta. In mijn winkel zal je dan ook niets terugvinden welke ik zelf niet zou gebruiken.

Waar ik stiekem trots op ben? Dat zullen zonder twijfel mijn geschenkpakketten zijn. Met veel liefde en aandacht voor kwalitatief materiaal stelde ik pakketjes in kleurenthema’s samen met prijzen vanaf €35 tot €100. Deze zijn te verkrijgen in roze, munt, blauw, oker en grijs.

De gepersonaliseerde artikelen zijn stuk voor stuk unieke items, op maat én met liefde gemaakt. Heb je een speciale wens of idee, dan werk ik dat heel graag samen met jou uit!

Of je nu koopt voor jezelf, of om als cadeau te geven, ik ben er zeker van dat diegene die ze uitpakt het geweldig zal vinden!

Heel veel liefs,

Delmoitie Elien
(zaakvoerster poppemieken)